in insolventa, in insolvency, en procedure collective

Servicii de Monitorizare si Interventie

SION Security in parteneriat cu SECURITAS ofera servicii de Monitorizare si Interventie operativa.

Serviciile de Monitorizare

Printr-un dispecerat modern SECURITAS asigura monitorizarea permanenta a alarmelor tehnice si de securitate transmise de catre echipamentele electronice de protectie instalate la obiectivele protejate.

MONITORIZAREA sistemelor de alarmare, prin dispecerat, are rolul de a mentine legatura intre sistemele de alarma conectate si echipajele mobile de interventie, pentru a le mobiliza in caz de alarma.

SECURITAS detine si un sistem de monitorizare GPS ce permite supravegherea permanenta a echipajelor de interventie ce asigura o interventie prompta in cel mai scurt timp.

Putem asigura serviciul de monitorizare GPS si pentru autoturismul dumneavoastra.

 image caption

Sisteme electronice de alarmare

Sistemul electronic de alarmare care va fi instalat este KIT-ul Visonic. Configurarea sistemului de alarma se face de catre specialisti impreuna cu clientii, astfel incat acesta sa corespunda cat mai bine scopului pentru care este achizitionat. Rolul nostru, ca furnizor de sisteme de securitate de calitate, este sa identificam si sa propunem clientului solutii optime de configurare, adaptate fiecarui obiectiv in parte.

Interventia operativa

In baza informatiilor primite de la sistemul de alarmare instalat la obiectiv si a procedurilor de monitorizare, dispecerul decide interventia echipajului mobil.

Serviciul de interventie se realizeaza in stransa legatura cu cel de monitorizare, asigurandu-se in acest mod prestatii complete si profesioniste.

Eficienta unui sistem de securitate, este maxima in momentul in care se poate interveni operativ si intr-un timp cat mai scurt.

In functie de amplasarea obiectivelor preluate in responsabilitate, interventia este asigurata de cele mai apropiate 2 echipaje mobile.

 

ECHIPELE MOBILE DE INTERVENTIE, ca forta mobila de raspuns si interventie primara plasata in afara obiectivului protejat actioneaza imediat :

•pentru intreruperea starii de alarma atunci cind obiectivul nu este protejat si cu forta umana;

•ca forta suplimentara de riposta in sprijinul dispozitivelor de paza amplasate in obiectivele protejate;

•se constituie in element de sprijin pentru fortele de interventie specializate ale Politiei, Salvarii, Pompierilor militari etc.;

•intarirea rapida a dispozitivului de paza intr-un punct sau zona din obiectiv in care s-a conturat sau s-a produs o amenintare;

•neutralizarea/stingerea/zadarnicirea actiunilor cu caracter infractional ori terorist ce nu au putut fi prevenite, aflate in faza incipienta sau in plina desfasurare;

•degajarea obiectivelor ocupate de catre elemente infractoare ;

•oprirea din actiune a unor infractori sau teroristi care s-au baricadat intr-un obiectiv, opun rezistenta si refuza sa se predea;

•inlaturarea cauzelor si limitarea efectelor unor evenimente cauzatoare de prejudicii. 

image caption 

 

Suport tehnic
0372.772.645