in insolventa, in insolvency, en procedure collective

Referinte

Personalul angajat de SC SION SECURITY SRL este extrem de activ si a dat dovada de pregatire specializata necesara desfasurarii acestei activitati, ridicandu-se la standardele de calitate solicitate.

Billa

Manoliu Marian,
Billa
Varianta PDF

Sion Security a dovedit seriozitate si profesionalism in rezolvarea problemelor de competenta si a contribuit in mare masura la desfasurarea activitatii din obiective in conditii de siguranta, fapt pentru care recomandam Sion Security ca partener in prestarea serviciilor integrate de securitate.

Altex

Monica Catana,
Altex
Varianta PDF

Sion Security si-a executat sarcinile prevazute in Planurile de paza dara incidente si in conditii si termenele stabilite de comun acord.

Bio Fuel Energy

Dumitru Feleaga,
Bio Fuel Energy
Varianta PDF

Printre responsabilitatile asumate de prestator se numara executarea serviciului de paza din posturi fixe si mobile, interventia in cazuri deosebite, analiza si evaluarea riscurilor de securitate, precum si propunerea de masuri pentru cresterea eficientei sistemului de paza, diminuarea si combaterea riscurilor specifice pe linie de securitate.

Interagro

Viorel Barac,
Interagro
Varianta PDF

Multumim conducerii Sion Security pentru devotamentul si implicarea intregului personal in toate activitatile derulate pana in prezent in cadrul socientatii noastre si le urez, mult succes in viitor.

Agricola

Lidia Gheorghe,
Agricola
Varianta PDF

Suport tehnic
0372.772.645