in insolventa, in insolvency, en procedure collective

Solutii integrate de securitate


Necesitatea unei bune securitati este mai prezenta ca niciodata. Ne confruntam cu provocarea constanta de a mentine obiectele si persoanele bine securizate. Tehnologia care asigura siguranta oamenilor se dezvolta rapid. Mai mult decat atat, exista o crestere a cererii pentru solutii de securitate inteligente care sa faca munca personalului de securitate mai usoara si eficienta.

image caption


TKH raspunde nevoii pentru solutii integrate de securitate, cum ar fi control acces, comunicatii profesionale si camere de supraveghere, bazate pe infrastructuri IT flexibile. Pentru piata de securitate, TKH livreaza tehnologie pe baza de procesor, extrem de dezvoltata, pentru analiza audio-video. Prin intermediul acestor analize audio-video, care pot duce la recunoasterea obiectelor, alarmarea și stocarea evenimentelor nedorite, se poate obtine un raspuns rapid la situatii suspecte, cu o rata minima a erorilor. Analiza se realizeaza atat cu ajutorul imaginilor live, precum și prin cercetarea ulterioara a imaginilor stocate. Aceasta reprezinta o arma puternica si esentiala pentru supraveghetori.

FORE

Este un Sistem integrat de securitate care incorporeaza : suptaveghere video, control acces, interfonie si detectie efractie.

Pentru mai multe detalii urmariti prezentarea video

 https://www.youtube.com/watch?v=w1UsWP0EjsU


 

Suport tehnic
0372.772.645