in insolventa, in insolvency, en procedure collective

Recomandari care va garanteaza siguranta in caz de incendiu!

28

May 2015

Recomandari care va garanteaza siguranta in caz de incendiu!

Comments: 0

Pierderile cauzate de un incendiu izbucnit intr-un depozit sunt semnificative. Trecerea la depozite de dimensiuni tot mai mari si numarul in continua crestere al centrelor de distributie au determinat necesitatea unor solutii, din ce in ce mai complexe, de detectie si protectie impotriva incendiilor.

 Un incendiu major poate aduce foarte rapid o afacere in impas. Pierderile de bunuri si echipamente, daunele provocate constructiei si nefunctionarea ulterioara a unor echipamente sunt doar cateva dintre rezultatele in cazul incendiilor rapide. In schimb, cu solutiile potrivite, riscul de avarii minore sau incidente grave poate fi evitat sau redus. Proiectarea unui sistem de protectie impotriva incendiilor necesita expertizain acest domeniu.


Atunci cand sistemul de detectie incendiu este deja instalat, un manager trebuie sa se asigure ca intreg personalul a fost instruit cu privire la protectia impotriva incendiilor si ca planurile de evacuare sunt amplasate in locurile potrivite, acestea reprezentand cele mai importante aspecte. 

image caption

Sion Security va ofera urmatoarele recomandari pentru a garanta siguranta personalului si a proprietatii dumneavoastra:

  • Intocmiti un plan cuprinzator de evacuare si asigurati-va ca este revizuit in mod regulat. Multi angajati, la auzul unei alarme de incendiu, se vor uita la supervizorul lor pentru indicatii. Cu toate acestea, ar trebui sa fieclar faptul ca,intr-un astfel de mediu, atunci cand alarma de incendiu se declanseaza, toata lumea trebuie sa paraseasca imediat sediul utilizand cea mai apropiata iesire.
  • Desfasurati instruirea periodica a personalului pentru a va asigura ca toti angajatii stiu ce au de facut in cazul unui incendiu si ca fiecare va sti cum sa urmeze corect procedurile de securitate.
  • Semnele de avertizare si cele de iesire trebuie sa fie vizibile, iar echipamentele de stingere a incendiului usor de identificat. Materialele inflamabile si lichidele vor fi marcate in mod clar,iar tipul de pericol va fi evidentiat (de exemplu, inflamabile, explozive, toxice sau o combinatie intre inflamabil, toxic si exploziv).
  • Asigurati-va ca toate inspectiile de securitate la incendiu sunt realizate la timp si ca echipamentul este testat periodic.

Sion Security va ofera si servicii de mentenanta si service.

 

 image caption

 

Depozitele si halele pot reprezenta medii periculoase, cu risc mare de incendiu. Daca sunteti preocupat de securitatea pe care depozitul dumneavoastra o ofera in eventualitatea unui incendiu, contactati-ne pentru a stabili o intalnire, inclusiv vizionarea spatiului, cu unul dintre specialistii Sion Security. Va putem oferi consultanta de specialitate si va putem ajuta in gestionarea fiecarei faze a unui proiect de protectie impotriva incendiilor (consultanta, proiectare si instalare). De asemenea, puteti beneficia de serviciile noastre de mentenanta si service.

 

Doresti sa-ti instalezi un sistem de detectie incendiu? Click aici

 

image caption

Share on Facebook

Comments

SUCCES ! Your comment is saved !
INFORMATION! Please wait.

Leave a Comment

Suport tehnic
0372.772.645